Wat is een verlichtingsplan?

Voordat u begint met het monteren van uw LED verlichting is het verstandig om eerst een verlichtingsplan te laten maken. Een verlichtingsplan is een visuele weergave van een ruimte waarin lichtbronnen zijn ingetekend. Daarnaast is het een overzicht met daarin alle benodigde lichtarmaturen en waar deze kunnen worden geplaatst. Op deze manier kunt u uw LED spots en dimbare verlichting op een efficiënte manier inzetten en creëert u een ontspannen sfeer in huis.

Een 3d verlichtingsplan laten maken

Bij Trimlessspots.nl kunt u een 3d verlichtingsplan laten maken van uw woonhuis, bedrijfspand of tuin. Samen met u kijken we naar uw situatie en bespreken we uw wensen. Op deze manier maken we het verlichtingsplan zo persoonlijk mogelijk. Door een visueel lichtplan te laten maken heeft u direct de benodigde verlichting in kaart, of weet u direct welke aanpassingen nodig zijn voor de gewenste verlichting in huis. Trimlessspots.nl geeft u een professioneel en duurzaam advies en voorziet u van handige verlichtingstips. U kunt direct online een verlichtingsplan aanschaffen/aanvragen. Mocht u ervoor kiezen om de verlichting ook bij ons te bestellen dan profiteert u direct van €75,- korting op de aanschaf van het plan.

Waarom een verlichtingsplan?

Met een duurzaam verlichtingsplan vindt u de juiste verhouding tussen basisverlichting, sfeerverlichting en functionele verlichting. Goede verlichting kan een ruimte maken of breken. Met dimbare spots schakelt u snel om van sfeerverlichting naar praktische verlichting. Handig voor in de woonkamer en keuken of voor in bedrijfspanden. Een extra bijkomend voordeel is dat u bespaart op de energierekening door het gebruik van duurzame verlichting op strategische plekken. Elke lichtbron is functioneel en u hoeft geen overbodige lampen of spots te gebruiken of aan te schaffen.

Voordelen

 • Juiste verhouding tussen lichtbronnen
 • Besparing op energiekosten
 • Professioneel advies door ervaring
 • Wij adviseren duurzame verlichting

Ontvang 75 euro retour

Voor het ontwikkelen van een duurzaam en gepersonaliseerd 3D lichtplan vragen wij een eenmalige investering van 150 euro. Besteld u de geoffreerde armaturen via ons? Dan retourneren wij direct €50 euro! Koop direct

Vraag een 3D lichtplan aan

  Hoe meer informatie wij hebben hoe beter en sneller wij een lichtplan kunnen maken. Voeg daarom a.u.b. DWG files, sketchup of bouwtekeningen toe:

  BESTANDSFORMAAT: JPG / JPEG / PDF

  Plattegrond / Meubel inrichting / Funda tekening / Hand schets


  Lees meer


  Vraag een 3D lichtplan aan

   Hoe meer informatie wij hebben hoe beter en sneller wij een lichtplan kunnen maken. Voeg daarom a.u.b. DWG files, sketchup of bouwtekeningen toe:

   BESTANDSFORMAAT: JPG / JPEG / PDF

   Plattegrond / Meubel inrichting / Funda tekening / Hand schets


   Lees meer


   Vraag een videogesprek aan

   skype videogesprek lichtplan trimlessspots

   Bekijk de showroom samen met een van onze licht specialisten of bespreek een lichtplan via Skype!

    Kom langs in onze showroom