Een 3D Lichtplan laten maken

Benieuwd hoe de woning er in 3D uit komt te zien met nieuwe of aangepaste verlichting? Dit is uw kans! Wij maken samen met u een duurzaam en persoonlijk 3D lichtplan zodat u de woning direct kunt beleven. Exact wat u nodig heeft! Vraag in het formulier hiernaast direct online een plan aan.

Verlichting is belangrijk en hier dient van te voren goed over nagedacht te worden. Door een uitgedacht plan komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u exact zien hoe de verlichting eruit komt te zien. Zo vinden we samen de juiste verhouding tussen functioneel licht en sfeerlicht. Bekijk tevreden klanten.

 • Direct een sfeerbeleving
 • Nooit meer te weinig licht
 • Professioneel advies door ervaring
 • Wij adviseren duurzame verlichting

Vragen? Bel DIRECT 085-0607545

Basic 3D lichtplan
150
Een standaard 3D lichtplan bestaat uit een photoshoot van uw woning in 3D inclusief 3 aanpassingsrondes.
3D Lichtplan document
2 aanpassingsrondes
Incl. meubels
-
-
Premium VirtualReality lichtplan
TOP
195
U ontvangt thuis een VR bril waarin u het lichtplan in VR kunt bekijken. Daarnaast ontvangt u ook de 3D photoshoot.
3D lichtplan document
2 aanpassingsrondes
Incl. meubels
GRATIS PREMIUM VR BRIL
-
lichtplan online

Geef ons de tijd. Aandacht maakt alles mooier

Een GRATIS lichtplan bestaat niet. Ons team neemt de tijd om een goed en professioneel lichtadvies te maken. Daarom investeert u een klein bedrag voor het maken van een lichtplan. Door de ervaring die wij hebben opgedaan bij projecten en cursussen weten wij waar allemaal aan gedacht dient te worden. Voor de 150 euro maken wij de complete benedenverdieping in 3D met daarin 3 aanpassings-ronden. Voor meer etages bespreken wij samen een goede prijs.

Lichtplan laten maken voor woning

Bent u op zoek naar professionele en duurzame verlichting? En wilt u voorafgaand aan de aanschaf hier een goed plan voor maken? Dan ben u bij Trimlessspots.nl aan het juiste adres. Wij maken gepersonaliseerde 3D lichtplannen voor bijvoorbeeld uw woonkamer, badkamer en keuken. We kunnen uw hele woning in het plan meenemen. Op deze manier krijgt u een duidelijk en visueel beeld van de juiste belichting van de ruimtes. En heeft u duidelijk in kaart welke spots benodigd zijn.

Bekijk eens het voorbeeld dat wij hebben gemaakt voor een woonhuis. Een duurzaam en professioneel verlichtingsplan kost u een kleine investering van eenmalig 150 euro. Wanneer u de geoffreerde armaturen bij ons bestelt, krijgt u hiervan €50 euro terug. Trimlessspots.nl is toonaangevend in het vinden van de juiste verlichting voor uw woning. Wij gaan voor een energiezuinige wereld. Onze lampen zijn duurzaam en zuinig. Een gratis lichtplan bestaat niet. Wij helpen u bij het vinden van de juiste verlichting en op welke locatie deze komt.

Ontvang nu € 50 korting retour!

Om een duurzaam 3D lichtplan te ontvangen dient u eenmalig 150 euro te investeren. Besteld u de geoffreerde armaturen via ons? Dan retourneren wij 50 euro!

Aanvraagformulier. Bekijk of u in aanmerking komt voor een 3D lichtplan!

  Voeg bestanden toe. Hoe meer afbeeldingen of foto's wij hebben hoe beter wij het lichtplan kunnen maken. *(verplichte velden)


  Plattegrond:*
  (pdf, png, dwg)


  Inspiratie foto's:*

  Soort lichtplan:*

  Als wij alle gegevens hebben ontvangen gaan wij kijken of u in aanmerking komt voor het aangevraagde lichtplan. Na ontvangst versturen wij u een betaallink zodat wij kunnen starten.

  In een lichtplan kunnen wij de volgende lichtpunten verwerken: inbouwspots – wandlampen – hanglampen – opbouwspots

  Kom langs in onze showroom