Trimless inbouwspots voor renovatie en nieuwbouw

De BARI trimless inbouwspot mogen niet ontbreken in een nieuwbouw of renovatie project. De trimless spots worden veel gebruikt omdat de spot gelijk ligt met het stuc of schilderwerk.

Toepassingen trimless

Deze strak uitgevoerde trimless inbouwspots vinden steeds vaker hun plaats in een modern huis. Zo worden ze o.a. toegepast in woonkamers, keukens, overlopen, zolders en speel ruimten maar daarnaast ook op kantoor, in de winkel of in de showroom ter verlichting van werkplekken of producten.

De randloze en eveneens verzonken spots geven een schitterend gebundeld natuurlijk licht. Wat zich perfect laat combineren met bestaand daglicht. Daarnaast zien ze er ook geweldig uit als bij- en accent verlichting in de avonduren.

De BARI trimless spots zijn modulair opgebouwd. Dit betekend dat elk onderdeel van de BARI trimless spot te vervangen is. Zo is de transformator buiten het armatuur geplaatst en zijn de led chips eenvoudig te vervangen. Daarnaast zijn alle onderdelen van de trimless spots schroefbaar. Dus na 10 jaar zijn deze trimless spots nog steeds eenvoudig te vervangen.

De BARI trimless spots zijn te verkrijgen met verschillende dimbare transformatoren. De 1-10V transformator werkt voor thuis en kantoor situaties het beste. Hiervoor heeft u een eenvoudige 1-10V inbouwdimmer nodig. U kunt ook DALI of fase afsnijdende transformator bestellen.

De lamphouders van het armatuur zijn kardanisch verstelbaar. Dankzij de geringe inbouwdiepte van slechts 8 cm  zijn ze ook goed te gebruiken in minimaal verlaagde plafonds.

Verschillende mogelijkheden

De armaturen zijn beschikbaar in verschillende configuraties met 1 en 2 spots en zijn bestemd voor inbouwmontage in een hout, gips, breedplaat of betonnen plafond. De spots zijn compleet nieuw en hebben totaal 2 jaar garantie. Bij de spots worden inbouwtoebehoren geleverd voor een snelle en eenvoudige montage.

Beschikbaar in de kleur zwart en wit. Als enkele of dubbele uitvoering.

wat zijn trimless led spots?

Leverbaar per stuk, per 10 of per 50; informeer naar de mogelijkheden.

Human Centric Lighting

Licht blijkt al belangrijker te zijn voor de mens. Goede verlichting heeft invloed op alertheid, eetlust en stemming. Zo voelt u zich minder slaperig in een ruimte die goed verlicht is. Dit heeft deels te maken met onze biologische klok die aanvoelt of het buiten donker of licht is. Wij kunnen u helpen om een zo goed mogelijk lichtplan te creeeren met behulp van Human Centric lighting. Voor meer informatie klikt u hier.

Merk BARI

Het merk BARI staat voor duurzaam en kwaliteit. De spots hebben een modulaire opbouw. Hierdoor dragen wij bij aan een circulaire economie. Elk onderdeel van de lamp is vervangbaar en zo hebben wij een oneindige levensduur gecreëerd. Naast dat wij in een circulaire economie geloven gebruiken wij ook kwaliteit onderdelen. Door de hoge kwaliteit materialen die wij gebruiken is het mogelijk om na jaren de trimless spots te vervangen door nieuwe spots.