Trimless spots voor uw badkamer

Goede verlichting in uw badkamer is belangrijk. Bij zowel het douchen als het tandpoetsen is het van belang dat de verlichting goed is. Trimless spots zijn uitermate geschikt voor montage in vochtige ruimtes zoals een badkamer. Door het gebruik van goede (dimbare) led spots voor in de badkamer geniet u van praktische en sfeervolle verlichting. Bekijk hier alle spots voor in badkamers.

Klik hier om alle Trimless spots voor badkamers te bekijken

Wat zijn de juiste Trimless spots voor een badkamer?

Wat betreft badkamerverlichting worden over het algemeen inbouwspots gebruikt. Onze Trimless spots badkamer zijn duurzaam en zuinig. Belangrijk is dat uw waterdichte verlichting badkamer monteert. Onze waterdichte inbouw spots zijn voorzien van een speciale behuizing en zijn daardoor vochtbestendig. De spots kunnen op een nette manier in het plafond van de badkamer worden weggewerkt zodat deze passen bij de rest van het interieur.

Verlichtingsplan woonhuis lichtplan 3d

Waar in de badkamer moet ik mijn spotjes plaatsen?

Om een goed beeld te krijgen van slimme plaatsen om spotjes te plaatsen kunt u bij ons een 3d lichtplan laten maken. Wij visualiseren dan ruimtes van uw huis en voegen dan de nieuwe verlichting op slimme plaatsen toe. Zo kunt u ook een lichtplan aanmaken voor uw badkamer. Zo krijgt u een goed beeld van waar uw spots moet plaatsen om de juiste verlichting te krijgen. Wij geven u daarbij een passend advies voor het gebruik van de juiste trimless spots.