Wat is een lichtplan?

Een lichtplan is een plattegrond van een ruimte waarin lichtarmaturen zijn ingetekend. Het is een visuele weergave waarin verschillende lichtbronnen worden gepositioneerd in een ruimte. Als u een lichtplan laat maken dan heeft u een duidelijk overzicht van de benodigde lichtarmaturen. Daarnaast heeft u direct in kaart op welke posities lichtbronnen moeten worden geplaatst. Op deze manier geniet u van de juiste verdeling van spots en lampen in bijvoorbeeld uw woonkamer, keuken of badkamer.

Het belang van een lichtplan

Door een goed lichtplan kunnen worden spotjes en lichtbronnen efficiënt worden ingezet. U krijgt een duidelijk beeld van de inzet van lichtbronnen op strategische plekken in huis. Het resultaat is zeer duurzame, maar functionele verlichting in uw huis, gebouw of bedrijfspand.

Een persoonlijk lichtplan laten maken

Bij Trimmlessspots.nl kunt u direct een persoonlijk lichtplan online aanvragen. Wij als lichtplanners luisteren goed naar uw wens en nemen de tijd om een goed en professioneel lichtadvies te maken. We maken onderscheid tussen basisverlichting, functionele verlichting, gerichte verlichting en sfeer- of decoratieverlichting. Door de ervaring die wij hebben opgedaan bij projecten en cursussen weten wij waar allemaal aan gedacht dient te worden. Samen met u komen we tot de juiste verhouding tussen lichtarmaturen. Wij visualiseren dit in het 3d verlichtingsplan en u heeft direct een overzicht van de benodigde producten. Bestel direct een online lichtplan.

Voordelen

 • Direct een sfeerbeleving
 • Nooit meer te weinig licht
 • Professioneel advies door ervaring
 • Wij adviseren duurzame verlichting

€50 korting op een 3d plan

Voor het ontwikkelen van een duurzaam en gepersonaliseerd 3D lichtplan vragen wij een kleine investering van 150 euro. Besteld u de geoffreerde armaturen via ons? Dan retourneren wij direct €50 euro! Koop direct

Vraag een 3D lichtplan aan

  Hoe meer informatie wij hebben hoe beter en sneller wij een lichtplan kunnen maken. Voeg daarom a.u.b. DWG files, sketchup of bouwtekeningen toe:

  BESTANDSFORMAAT: JPG / JPEG / PDF

  Plattegrond / Meubel inrichting / Funda tekening / Hand schets


  Lees meer  Vraag een 3D lichtplan aan

   Hoe meer informatie wij hebben hoe beter en sneller wij een lichtplan kunnen maken. Voeg daarom a.u.b. DWG files, sketchup of bouwtekeningen toe:

   BESTANDSFORMAAT: JPG / JPEG / PDF

   Plattegrond / Meubel inrichting / Funda tekening / Hand schets


   Lees meer   Vraag een videogesprek aan

   skype videogesprek lichtplan trimlessspots

   Bekijk de showroom samen met een van onze licht specialisten of bespreek een lichtplan via Skype!

    Kom langs in onze showroom