Trimless spots voor uw woonkamer

In de woonkamer wordt geleefd. De meeste tijd dat uw thuis bent u waarschijnlijk te vinden in de woonkamer. Niet geheel onbelangrijk is dan om gebruik te maken van goede verlichting. Het gebruik van Trimless spots in uw woonkamer is een goede keuze. Doordat de led spots dimbaar zijn kunt u gemakkelijk onderscheid maken tussen sfeer- en werkverlichting. Zo geniet u zowel van praktische als sfeervolle verlichting vanuit dezelfde lichtbronnen. Bekijk hier geschikte spots voor in woonkamers.

-15%
Trimless inbouwspot bari
Sluiten

Led Square trimless inbouwspot enkel zwart

 105,-  89,-
Sluiten

Wandlamp zwart led cube

 109,-
Sluiten

LED 3-Fase Trackspot AR111 15W 36° Zwart – Triac

 85,-

Klik hier om geschikte Trimless spots voor woonkamers te bekijken

Welke Trimless spots gebruiken voor in de woonkamer?

Als u denkt aan ledverlichting denkt u misschien aan verlichting in grote kantoren, stadions of bedrijfspanden, maar tegenwoordig is dat niet altijd meer het geval. Led verlichting is tegenwoordig prima geschikt voor in uw woonkamer. De trimless spots voor de woonkamer zijn dimbaar. U maakt snel de omschakeling van praktisch licht naar sfeerlicht.

Wat betreft kamerverlichting kunnen er verschillende spots worden gebruikt. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende inbouw en opbouw led spots in verschillende vormen en kleuren. Ronde of vierkante, zwarte of witte. De spots kunnen op een nette manier in het plafond van de keuken worden verwerkt. Bekijk hier ons aanbod.

Ook LED Wandlampen worden steeds vaker toegepast in woningen. Deze verlichting is een speelse manier om extra sfeer te creëren. Deze lampen kunnen eenvoudig worden gemonteerd en zijn in verschillende vormen en keuken te verkrijgen. Bekijk hier onze wandlampen.

woonkamer lichtinval verlichting
woonkamer lichtplan Trimlessspots verlichtingsplan

Waar moet ik de spotjes in de woonkamer plaatsen?

Om een goed beeld te krijgen van waar u het beste uw spots kunt monteren, kunt u bij ons een 3d lichtplan laten maken. Wij maken dan een 3d weergave van uw ruimtes met daarin de nieuwe verlichting. Wij zorgen ervoor dat de lichtbronnen zo strategisch mogelijk worden ingedeeld. Zo kunt u ook een lichtplan aanmaken voor uw woonkamer. Dan heeft u ook direct een goed beeld van de benodigde trimless spots.