casambi inbouwspots led dimbaar
Luxe slimme verlichting met trimless spots!

 

Verlichting in het plafond aansturen met een smartphone? Kies dan voor Casambi of het Philips Hue systeem. Het Casambi systeem is gebaseerd op bluetooth en is gratis te bedienen via de app. De philips Hue is gebaseerd op Zigbee.

Slimme verlichting binnen handbereik
Voor een Casambi systeem hoeft u geen ”bridge” of centrale regelunit aan te schaffen. U heeft alleen een klein Casambi kastje nodig die u plaatst achter de dimmer of op het plafond. Het systeem werkt door onderlinge communicatie tussen verschillende lampen.

Gratis app Android/Iphone
Zodra u een Casambi apparaat heeft aangesloten wordt deze direct herkend in de app. Door de eenvoudige app maakt u binnen een handomdraai een eigen domotica systeem zonder hoge investeringskosten. De Casambi componenten zijn zeer klein van formaat en kunnen makkelijk in een muurdoos worden weggewerkt.

Casambi app voor verschillende apparaten
De app is te gratis te downloaden voor diverse devices. De app is niet alleen beschikbaar voor IOS(Apple) maar ook te gebruiken voor Android apparaten.

 

Eenvoudige installatie (bestaande dimmer)
Een module kunt u eenvoudig achter een Fase afsnijding inbouwdimmer plaatsen. Zo kunt u de verlichting blijven gebruiken via de inbouwdimmer maar ook via een smartphone, tablet of smartwatch. Een extra voordeel is dat er geen extra draden getrokken dienen te worden.

Een inbouwdimmer is dus optioneel te gebruiken. Wij adviseren wel altijd een muurschakelaar of dimmer te behouden. Mochten er mensen of familieleden zijn die uw woning betreden en geen smartapparaat op zak hebben. Mocht u dit toch niet willen dan kunt u het onderstaande schema aanhouden:

aansluiten casambi kastje op spot

 

 

 

 

 

 

 

Marco helpt u graag met Casambi.

Voorgeprogrammeerd bestellen
Trimlessspots.nl levert desgewenst uw Casambi netwerk geheel voorgeprogrammeerd. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.


Probeer de app alvast uit!

Download voor iOs (Apple)

Gratis app in de Appstore

Download voor Android

Gratis app in de Google Play Store

Led Square trimless inbouwspot enkel zwart

 113,-  89,-