Trimless inbouwspots LED

Over ons

Trimlessspots.nl helpt woningbezitters bij het vinden van de juiste duurzame trimless inbouwspots en zitten zich in voor een energiezuinige wereld. De wereld is aan het veranderen. De CO2 uitstoot moet gereduceerd worden en de komende jaren dienen wij slimmer om te gaan met onze grondstoffen op de wereld. Daarom is deze website opgericht: Het aanbieden van energiezuinige en duurzame led inbouwspots.

Vraag uit de markt
Door de vraag uit de markt voor een kleine en betrouwbare trimless spot is het merk BARI ontstaan. Wij bieden duurzame led trimless inbouwspots aan die energiezuinig zijn en duurzaam. De onderdelen van de led spots zijn herbruikbaar en vervangbaar. Hierdoor gaan wij slim om met de huidige grondstoffen in de wereld. Daarnaast gaan de led trimless spots slim en efficiënt om met hun energie. Hierdoor wordt minder energie verbruikt en dus minder CO2 uitstoot de wereld ingebracht.  Een win-win situatie voor de woningbezitter en de medemens.

waar het allemaal begon

Waar het allemaal begon

Trimlessspots.nl is onderdeel van Ledsko Deze website is opgezet door de groeiende vraag naar led verlichting.. Bedrijven en particulieren zijn welkom bij ons. Het team van Trimlessspots.nl is vanaf 2011 actief in de led verlichting wereld. Door de tijd heen hebben wij uiteenlopende projecten afgerond. Hierdoor kunnen wij snel en ervaren advies geven.

  1.     Goede kwaliteit;
  2.     30-dagen-geld-terug garantie;
  3.     Veilige betaling;
  4.     Telefonisch bereikbaar;

BARI = Duurzaamheid en kwaliteit

Het merk BARI staat voor duurzaam en kwaliteit. Naast dat wij in een circulaire economie geloven gebruiken wij ook kwaliteit onderdelen. Door de hoge kwaliteit materialen die wij gebruiken is het mogelijk om na jaren de trimless spots te vervangen door nieuwe led chips.

Bekijk de website: www.bariverlichting.nl

CO2 reductie

Met de verkoop van de duurzame leds trimless spots helpen wij bij aan de CO2 reductie in de wereld. Ongeveer 15% van de broeikasgasuitstoot van Nederland, komt door de verwarming en verlichting van woningen en gebouwen. In het Energieakkoord voor duurzame groei staan maatregelen om hier versneld energie te besparen.

Complete projecten met led verlichting!

Dan kunt u terecht bij Ledsko led verlichting. Ledsko heeft een duidelijke missie: continu verbeteren. Een missie, die verder gaat dan hun eigen kennis en kunde. Met maatwerk led verlichting dragen zij voortdurend bij aan de reductie van stroomverbruik.

U kunt ons altijd bereiken via info@trimlessspots.nl of telefoonnummer: 085 – 0607777

Trimlessspots.nl
Hogeweg 92A
1911 GK Uitgeest
Tel.: 085-0607777
E-mail: info(a)ledsko.nl

KVK-nr: 54914612
Belasting-nr: NL851489540B01

De waardering van www.trimlessspots.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 32 reviews.