Waarom een lichtplan voor een woonkamer?

Het is eigenlijk altijd een goede keuze om een lichtplan voor een woonkamer te laten maken. Of u nu een Lichtplan wilt laten maken voor een nieuwbouwwoning of voor een bestaande woning, het is verstandig om in een vroeg stadium een plan te laten maken. U krijgt een duidelijke visualisatie van de ruimte en een overzicht van verlichting op slimme plaatsen. Dit betekent dat u een goed beeld krijgt van de plaatsing van de inbouwspots zodat uw interieur beter tot uiting komt. U voelt zich straks weer helemaal thuis en ontspannen in uw eigen huiskamer.

3d Lichtplan voor uw woonkamer laten maken

Bij Trimlessspots.nl kunt u een 3d lichtplan laten maken voor uw woonkamer. Samen met u kijken we naar uw woonsituatie en bespreken we uw wens. Op deze manier maken we het lichtplan zo persoonlijk mogelijk. Door een visueel lichtplan te laten maken heeft u direct in kaart welke aanpassingen nodig zijn voor de gewenste verlichting in huis. Trimlessspots.nl heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van verlichtingsplannen. Door onze ervaring en kennis kunnen wij een duurzaam en professioneel plan ontwikkelen. Mocht u ervoor kiezen om de verlichting ook bij ons te bestellen dan krijgt u direct 50% korting.

Voordelen lichtplan

  • Direct een sfeerbeleving
  • Nooit meer te weinig licht
  • Professioneel advies door ervaring
  • Wij adviseren duurzame verlichting

50% korting op lichtplan woonkamer

Voor het ontwikkelen van een duurzaam en gepersonaliseerd 3D lichtplan vragen wij eenmalig 150 euro. Besteld u de geoffreerde armaturen via ons? Dan retourneren wij direct 75 euro! Koop direct

Vraag een 3D lichtplan aan

Hoe meer informatie wij hebben hoe beter en sneller wij een lichtplan kunnen maken. Voeg daarom a.u.b. DWG files, sketchup of bouwtekeningen toe:

BESTANDSFORMAAT: JPG / JPEG / PDF

Plattegrond / Meubel inrichting / Funda tekening / Hand schets


Lees meerVraag een 3D lichtplan aan

Hoe meer informatie wij hebben hoe beter en sneller wij een lichtplan kunnen maken. Voeg daarom a.u.b. DWG files, sketchup of bouwtekeningen toe:

BESTANDSFORMAAT: JPG / JPEG / PDF

Plattegrond / Meubel inrichting / Funda tekening / Hand schets


Lees meerVraag een videogesprek aan

skype videogesprek lichtplan trimlessspots

Bekijk de showroom samen met een van onze licht specialisten of bespreek een lichtplan via Skype!

De juiste verhouding tussen functioneel licht en sfeerlicht

Om goede verlichting in uw huis te creƫren is het van belang om de juiste combinatie tussen lichtbronnen te maken. Het is een zoektocht naar de juiste verhouding tussen verschillende soorten verlichting; van functionele verlichting tot sfeerverlichting. Door het gebruik van de juiste lichtbronnen op de juiste plekken geniet u straks van een sfeervolle, goed verlichte huiskamer. Het 3d lichtplan visualiseert de lichtbronnen en u heeft direct een duidelijk beeld van de juiste verdeling van spotjes in de woonkamer.

Aandacht maakt alles mooier

Een GRATIS lichtplan bestaat niet. Ons team als lichtplanners nemen de tijd om een goed en professioneel lichtadvies te maken. Daarom investeert u een klein bedrag voor het maken van een lichtplan. Door de ervaring die wij hebben opgedaan bij projecten en cursussen weten wij waar allemaal aan gedacht dient te worden.

Kom langs in onze showroom

3d lichtadvies led Trimlessspots