Trimless spots voor uw keuken

Goede keukenverlichting is belangrijk. In de keuken wordt er vaak gewerkt en gegeten. Bij het voorbereiden van uw gerechten is het belangrijk dat u kunt genieten van voldoende licht. Trimless spots zijn uitermate geschikt voor montage in vochtige ruimtes zoals een keuken. Door dimbare verlichting in uw keuken kunt u gemakkelijk onderscheid maken tussen sfeer- en werkverlichting. Zo heeft u zowel praktische als sfeervolle verlichting vanuit dezelfde lichtbron. Bekijk hier alle Trimless spots voor keukens.

Klik hier om alle Trimless spots voor keukens te bekijken

Wat zijn de juiste Trimless spots voor een keuken?

Wat betreft keukenverlichting worden over het algemeen inbouwspots gebruikt. Onze keuken Inbouwspots zijn duurzaam en zuinig. Belangrijk is dat uw vochtwerende verlichting in een keuken monteert. Onze waterdichte inbouw spots zijn voorzien van een speciale behuizing en zijn daardoor vochtbestendig. De spots kunnen op een nette manier in het plafond van de keuken worden verwerkt.

Trimless spots keuken
Lichtplan keuken trimless spots verlichtingsplan

Waar in de keuken moet ik spotjes plaatsen?

Om een goed beeld te krijgen van strategische plaatsen om Trimless spots in uw keuken te plaatsen, kunt u bij ons een 3d lichtplan laten maken. Wij maken dan een visualisatie van uw ruimtes en verwerken hierin de nieuwe verlichting op slimme plaatsen. Zo kunt u ook een lichtplan aanmaken voor uw (nieuwe) keuken. Door het lichtplan krijgt u een goed beeld van de plaatsing van de spots om de juiste verlichting te krijgen. Daarnaast heeft u een duidelijk beeld van welke trimless spots geschikt zijn.