Bari luxury collection

  Wij brengen u verlichting

  -21%
  Sluiten

  Led Square trimless inbouwspot enkel zwart

   113,-  89,-
  Complete trimless inbouwspot set voor in het plafond. Deze square stucspot heeft een kleur van 2700kelvin (halogeen spot) en is zeer goed te dimmen door middel van de meegeleverde driver. Deze spot is gemiddeld 60% energiezuiniger dan een halogeen spot. Door het trimless systeem heeft deze led spot geen rand.Merk:   
  -21%
  Sluiten

  Led square trimless dubbel inbouwspot zwart

   163,-  129,-
  Complete dubbele trimless inbouwspot set voor in het plafond. Deze square stucspot heeft een kleur van 2700kelvin (halogeen lamp) en is zeer goed te dimmen door middel van de meegeleverde driver. Vermogen van de lamp is 2x 10watt. Deze spot is gemiddeld 60% energiezuiniger dan een halogeen spot.Merk:    Wordt geleverd met 2x GRATIS dimbare driver
  Philips hue
  Sluiten

  Trimless zigbee inbouwspot gu10

   55,-
  Dit is een speciaal ontworpen en ontwikkeld trimless inbouwspot om aan te sturen met een Zigbee bridge. Door het slimme ontwerp wordt er geen gebruik gemaakt van GU10 ringen. Door het trimless systeem heeft deze led spot geen rand. Bekende producten die gebruik maken van Zigbee zijn Philips Hue, IKEA Tradfri, Samsung SmartThings en Honeywell-thermostaten.Incl. lamp Zigbee Wit en kleur lamp
  Sluiten

  LED rond diep trimless inbouwspot

   109,-
  Een mooie diepe ronde trimless inbouwspot in een  luxe uitvoering van de Trimless serie. De spot wordt compleet geleverd met dimbare driver.Deze trimless inbouwspot kan geplaatst worden in een stucplafond. Zeer strak en wordt naadloos geplaatst. Deze spot heeft een kleur van 2700kelvin en is zeer goed te dimmen door middel van de meegeleverde driver. Deze spot is gemiddeld 60% energiezuiniger dan een halogeen spot. Door het trimless systeem heeft deze led spot geen rand.
  Merk:    Wordt geleverd met GRATIS dimbare driver

  Trimless inbouwspots

  Trimless spots zijn een prachtige én praktische toevoeging aan elk type interieur. Of je nu bezitter bent van een woning, een winkelruimte of kantoorpand: hier lees je meer over trimless inbouwspots en de voordelen.

  Wat is een trimless spot?

  Trimless spots, ook wel stucspots of frameless spots genoemd, zijn inbouwspots zonder zichtbare randen. De trimless inbouwspot wordt dan ook gelijkmatig met het stucwerk of het verfwerk geplaatst.

  De naadloze aansluiting van de trimless spots op het plafond zorgt voor gelijkmatige belichting die mooi overgaat in natuurlijk licht.

  klik systeem

  Trimless spots kennen een breed scala aan toepassingsmogelijkheden. Ze worden onder andere ingezet in woningen, werkruimtes, winkels en showrooms. Met name in een winkel of showroom zijn trimless spots ideaal voor het creëren van sfeer en het goed belichten van artikelen.

  Onze LED trimless spots zijn duurzaam, kennen een lange levensduur en belichten optimaal. De duurzaamheid en bijbehorende lage kosten maken onze LED trimless spots ook op lange termijn de beste keuze.

  Wat is het verschil tussen een trimless spot en een reguliere inbouwspot?

  Een inbouwspot heeft altijd een rand. Door de diepte van de inbouwspot is de rand niet weg te werken en blijft de rand altijd zichtbaar. Daarentegen is de trimless spot zodanig ontworpen dat de rand zich op dezelfde hoogte bevindt als het plafond. Daardoor kan de spot netjes afgewerkt worden met gips en verf. Het resultaat is een naadloze aansluiting tussen spot en plafond.

  Klik systeem
  Na het stuken kan de BARI trimless spot eenvoudig in het frame geklikt worden zonder schroefjes. Dit komt door de unieke veren(zie foto’s links) Dit bespaart tijd en is handig als ooit een driver vervangen dient te worden.

  Daarnaast hebben niet alle typen inbouwspots een modulaire opbouw. Wellicht zal de gehele inbouwspot moeten worden vervangen als een onderdeel niet meer werkt. Trimless spots zijn modulair opgebouwd wat inhoudt dat alle onderdelen los te vervangen zijn. Door middel van een kliksysteem is de lichtbron eenvoudig te verwijderen. Zelfs na 10 jaar zijn alle onderdelen van de trimless spot nog te vervangen.

  trimless

  rimless spots zijn zonder enige uitzondering geschikt voor ieder type plafond. De wijze van plaatsing kan per type plafond verschillen.

  Bij een plafond van beton moet eerst de sparingskist geplaatst worden. In die sparing wordt het inbouwframe geplaatst. Nadat het beton gestort is kan de sparing naar de gewenste afmetingen worden gemaakt.

  In het geval van een gipsplafond verloopt de plaatsing op een andere manier. Er wordt een vorm op maat uit de gipsplaat gezaagd, waarin het inbouwframe wordt geplaatst.

  KOOP TRIMLESS SPOTS

  Ook als het plafond al gestuct is, is het mogelijk om trimless spots te plaatsen. Het is dus ook een mogelijkheid om trimless spots te plaatsen wanneer er geen sprake is van nieuwbouw.

  De spots zijn zelf in te bouwen, maar het advies is om dit door een stukadoor en elektricien te laten doen. De elektricien werkt aan de plaatsing en de stukadoor aan een feilloze afwerking. Wanneer de spots eenmaal geplaatst zijn, is het onderhoud minimaal en eenvoudig zelf uit te voeren.

  In de onderstaande video wordt weergeven hoe de trimless spot geplaatst wordt na het stucen

  De extra voordelen van trimless spots

  Het ontwerp, de plaatsing en het onderhoud van trimless spots zorgen voor elegante en gebruiksvriendelijke verlichting. Daarnaast bieden onze trimless spots nog vele andere voordelen, zoals:

  • 2 jaar garantie op alle trimless spots en accessoires
  • Makkelijk in onderhoud
  • Waterbestendig
  • Stofvrij
  • Dimbaar
  • Verstelbaar
  • Erg duurzaam

  Bent u geïnteresseerd in trimless spots? Heeft u vragen en/of kunt u hulp gebruiken in uw keuze? Neem dan contact met ons op en we onderzoeken vrijblijvend de mogelijkheden!

  Ergens anders goedkoper? Bel ons! 085-0607545

  Waarom bij ons kopen?

  • Vrijblijvend en gratis advies
  • Kwaliteit onderdelen
  • Onderhoudsvrije verlichting
  • Gratis retourneren 14 dagen

  Snelle levering

  Voor 14:00 besteld? Uw bestelling de volgende dag in huis.

  Veilig betalen


  Voorbeeld van een bedrijf waar meegedacht wordt zonder moeite, zoals bijv een lichttekening opsturen nav een plattegrond zonder hierom gevraagd te hebben. Houd vast aan de goede klantrelatie!

  Alexander

  Wij zijn zeer tevreden over de aangeschafte spots, strak en makkelijk in te bouwen in het stuc plafond. Goede service en levertijd van het product, kortom top!

  Hans

  Door eigen toedoen per ongeluk verkeerde spots besteld. Daarna zeer behulpzame klantenservice die actief meedacht in het zoeken naar geschikte spots en het retourneren van de verkeerde spots.

  Roderick